Qëllimet e akademisë ikubINFO

 • ✔️ Të formojë dhe aftësojë profesionistët më të mirë në fushën ICT.
 • ✔️ Të drejtojë me përkushtim e profesionalizëm zhvillimin tuaj profesional me qëllim hapjen e rrugëve të punësimit dhe ngjitjen e shkallëve të karrierës suaj.
 • ✔️ Të vendosë në dispozicionin tuaj ekspertët më të mirë të fushës dhe programe në përputhje të plotë me nevojat e tregut shqiptar dhe atij të huaj.
 • ✔️ Të zhvillojë aftësitë tuaja nëpërmjet praktikës dhe rasteve reale të industrisë.

Hidhni një hap të rëndësishëm në karrierën tuaj si profesionistë.
Bëhuni pjesë e komunitetit ikubINFO Academy dhe nisni një eksperiencë të paharrueshme pranë ekspertëve më të mirë të sektorit ICT .

Trajnime Profesionale

Database Managment and Analysis

Më tepër

Business Analyst

Më tepër

Software Quality Assurance

Më tepër

Front End Web Development

Më tepër

.NET Fundamentals

Më tepër

.NET Advanced

Më tepër

Angular

Më tepër

Java Bootcamp

Më tepër

Testimonials

 • Marinela

  “Rruga e suksesit ka përherë një fillim. Për mua, ky fillim ishte ikubINFO Academy, falë të cilit më është ofruar mundësia e një intershipi pranë kompanisë ikubINFO. Arsyeja pse zgjodha ikubINFO?  Eksperienca e kompanisë në industrinë  e software development e bën atë një vend perfekt për zhvillim profesional. Për më tepër, ambienti mikpritës dhe gatishmëria për të lehtësuar procesin e përvetësimit praktik të njohurive të marra, bën që kjo kompani të jetë zgjedhja e duhur jo vetëm nga pikëpamja profesionale, por edhe nga ajo humane.”

  Slot Gacor Gampang Menang

  Depo 25 Bonus 25

 • Dafina Marku

  Zgjodha ikubINFO Academy për shkak të eksperiencës shumë vjeçare të saj në pregatitjen e profesionistëve në fushën e teknologjisë.IkubINFO Academy ishte për mua vendi i duhur për zhvillimin e mëtejshëm të njohurive që unë kisha në fushën e programimit. Nëpërmjet ndihmës së profesionistëve të kualifikuar mora njohuri të cilat ishin më afër tregut të punës. Pas përfundimit të trajnimit në ikubINFO Academy mu dha mundësia e një internshipi prane ikubINFO dhe aktualisht jam e punësuar ne rolin e .NET Software Developer.
 • Bruno Bregu

  Arsyet se përse zgjodha ikubINFO Academy ishin: eksperienca e instruktorëve që punojnë aty, literatura e përzgjedhur që mbulon çdo nevojë për t’u përgatitur për tregun e punës dhe ambjentet shumë të mira ku zhvillohen praktikat .Përveç njohurive shumë të vlefshme që fitova falë akademisë, pas përfundimit të kursit mu dha mundësia e ndjekjes së një intershipi pranë kompanisë ikubINFO dhe më pas punësimi pranë kësaj kompanie.  Aktualisht jam i punësuar si .Net developer pranë ikubINFO.

 • Klea Muskaj

  U bëra pjesë e ikubINFO Academy pasi është mundësia më e mirë për të fituar njohuritë e nevojshme e për të qënë pjesë e botës së software development. Gjatë akademisë arrita të përvetësoja shumë njohuri mbi Sharepoint dhe .Net të ndërthurura më së miri me praktikën , me një mbështetje të vazhdueshme nga mentorët tanë. Aktualisht pas suksesit në akademi, jam pjesë e stafit të ikubINFO në rolin e software developer .Net e SharePoint dhe pjesëmarrese në disa projekte.

 • Joan Janku

  Për akademinë kisha indicje pozitive nga miq dhe koleg që e kishin ndjekur atë më parë. Një pjesë e tyre tashmë punojnë në ikubINFO.
  Para kursit, njohuritë e mia ishin vetëm në Java Basic. Tashmë zotëroj njohuri të plota në Rest API në Spring Boot. Aktualisht jam i punësuar pranë kompanisë ikubINFO në pozicionin Software Developer. Si i tillë, jam përgjegjës për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e aplikacioneve të tipeve dhe madhësive të ndryshme.

   

 • Klejsi Speci

  Zgjodha akademinë ikubINFO, pasi kisha besimin që do ishte një trampolinë drejt punësimit. Do vlersoja fokusin tek praktika, të lidhur ngusht me kërkesat e tregut të punës. Në përfundim të trjanimit mora një ofertë punësimi në ikubINFO, ku më është dhënë mundësia të marrë pjesë në projekte të mëdha me teknologji të ndryshme të cilat më lejojnë të zhvillohem si programues. Akualisht punoj si software developer në SharePoint, e përfshirë në projekte të ndryshme të sektorit publik dhe privat.