Trajnim profesional

Keni perfunduar ose jeni duke ndjekur studimet master ne dege si: Matematike, Inxhinieri Matematike, Matematike e Aplikuar ose dege te tjera ekuivalente? Doni te ndertoni nje karriere te suksesshme ne ICT? IkubINFO ofron mundesine e trajnimit te personave me background matematike per ti ndihmuar te behen pjese e industrise me premtuese te momentit . Eshte...
Lexo më shumë

Creating web apps using SharePoint

Creating web apps using SharePoint Aplikoni dhe përfitoni bursa të plota me të gjitha shpenzimet e mbuluara dhe më pas punësim në ikubINFO. Mësoni të zhvilloni aplikacione web bazuar në SharePoint, një nga platformat më të fuqishme dhe të përhapura në tregun ndërkombëtar, si lider në kategorinë e saj nga Gartner ikubINFO së bashku me...
Lexo më shumë

Developing applications with Spring and Java

Developing applications with Spring and JavaVazhdojnë mundesitë e bursave të plota me të gjitha shpenzimet e mbuluara në ikubINFO Academy. Ju prezantojmë me trajnimin e radhës “Developing applications with Spring and Java”. Jeni të apasionuar pas zhvillimit software dhe doni të investoni në një karrierë të suksesshme si Java Developer? Ateherë duhet të shtoni patjetër...
Lexo më shumë

Angular

Angular është një prej Javascript Framework më të famshme, që përdoret për të ndërtuar aplikacione web, mobile dhe desktop. I krijuar dhe suportuar nga Google prej shumë vitesh tashmë, Angular ka provuar të jetë një prej framewok-eve më të suksesshme dhe te përdorura në tregun botëror. Angular përdoret nga rreth 3,600,000 faqe në internet duke...
Lexo më shumë

Python

Çfarë do të mësoni nga kursi? Prezantimi me Python. Strukturat / konstruktet e zakonshme të një gjuhe programimi, por në py3.8 (Variables, datatypes, conditional statements, loops, functions, etj) Struktura / konstrukte specifike të Python (*args, **kwargs, unpacking, parameters, list comprehensions, functions-as-objects, decorators / generators & iterators, etj) Koncepti i package dhe module në Python Veprimet...
Lexo më shumë

.NET Fundamentals

Kursi .NET Fundamentals është i organizuar në 40 orë dhe ju prezanton me njohuritë bazë lidhur me .NET Framework dhe gjuhën e programimit C#.  Qëllimi i tij është tju aftësojë në ndërtimin e aplikacioneve konkrete në C# duke ju ndihmuar të hidhni hapa të sigurtë në karrierën tuaj si software developer. Gjatë këtij kursi do...
Lexo më shumë

.NET Advanced

Kursi .NET Advanced është i organizuar në 40 orë dhe synon tju ofrojë një njohje më të avancuar lidhur me zhvillimin e aplikacioneve .NET në C#. Ky kurs është dizenjuar nga ekspertët tanë me një ekspericë të gjatë në tregun shqiptar dhe  të huaj dhe ju prezanton me praktikat më të mira të industrisë lidhur me zhvillimin e aplikacioneve .NET në...
Lexo më shumë

JAVA Fundamentals

Kursi Java Fundamentals është dizenjuar nga ekspertët tanë me një eksperiencë të gjatë në tregun shqiptar dhe atë të huaj, dhe një njohje të thelluar të orientimeve dhe nevojave të këtij tregu. Gjatë këtij kursi do të pajiseni me njohuritë bazë lidhur me programimin JAVA dhe do të aftësoheni në ndërtimin e aplikacioneve konkrete në...
Lexo më shumë

JAVA Advanced

Ky kurs synon të ndërtojë një njohje më të thelluar lidhur me programimin dhe zhvillimin e aplikacioneve JAVA. Kalojini në një nivel tjetër aftësitë tuaja në programimin JAVA. Zgjeroni njohuritë aktuale dhe bëhuni shumë shpejt një programues profesionist në Java. Tregu ICT shqiptar dhe i huaj është gjithmonë në kërkim të profesionistëve në JAVA. Ky kurs mund tju shndërrojë shumë...
Lexo më shumë