Keni perfunduar ose jeni duke ndjekur studimet master ne dege si: Matematike, Inxhinieri Matematike, Matematike e Aplikuar ose dege te tjera ekuivalente? Doni te ndertoni nje karriere te suksesshme ne ICT?

IkubINFO ofron mundesine e trajnimit te personave me background matematike per ti ndihmuar te behen pjese e industrise me premtuese te momentit .
Eshte e preferueshme qe aplikantet te kene 2+ vite experience pune, jo domosdoshmerisht ne profil.

Aplikoni dhe perfitoni nga kjo mundesi e ofruar nga ikubINFO Academy ne mbeshtetje me RisiAlbania, projekt i Agjencisë Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim.