Marinela

“Rruga e suksesit ka përherë një fillim. Për mua, ky fillim ishte ikubINFO Academy, falë të cilit më është ofruar mundësia e një intershipi pranë kompanisë ikubINFO. Arsyeja pse zgjodha ikubINFO?  Eksperienca e kompanisë në industrinë  e software development e bën atë një vend perfekt për zhvillim profesional. Për më tepër, ambienti mikpritës dhe gatishmëria…

Lexo më shumë

Dafina Marku

Zgjodha ikubINFO Academy për shkak të eksperiencës shumë vjeçare të saj në pregatitjen e profesionistëve në fushën e teknologjisë.IkubINFO Academy ishte për mua vendi i duhur për zhvillimin e mëtejshëm të njohurive që unë kisha në fushën e programimit. Nëpërmjet ndihmës së profesionistëve të kualifikuar mora njohuri të cilat ishin më afër tregut të punës….

Lexo më shumë

Bruno Bregu

Arsyet se përse zgjodha ikubINFO Academy ishin: eksperienca e instruktorëve që punojnë aty, literatura e përzgjedhur që mbulon çdo nevojë për t’u përgatitur për tregun e punës dhe ambjentet shumë të mira ku zhvillohen praktikat .Përveç njohurive shumë të vlefshme që fitova falë akademisë, pas përfundimit të kursit mu dha mundësia e ndjekjes së një…

Lexo më shumë

Klea Muskaj

U bëra pjesë e ikubINFO Academy pasi është mundësia më e mirë për të fituar njohuritë e nevojshme e për të qënë pjesë e botës së software development. Gjatë akademisë arrita të përvetësoja shumë njohuri mbi Sharepoint dhe .Net të ndërthurura më së miri me praktikën , me një mbështetje të vazhdueshme nga mentorët tanë....
Lexo më shumë

Joan Janku

Për akademinë kisha indicje pozitive nga miq dhe koleg që e kishin ndjekur atë më parë. Një pjesë e tyre tashmë punojnë në ikubINFO. Para kursit, njohuritë e mia ishin vetëm në Java Basic. Tashmë zotëroj njohuri të plota në Rest API në Spring Boot. Aktualisht jam i punësuar pranë kompanisë ikubINFO në pozicionin Software…

Lexo më shumë

Klejsi Speci

Zgjodha akademinë ikubINFO, pasi kisha besimin që do ishte një trampolinë drejt punësimit. Do vlersoja fokusin tek praktika, të lidhur ngusht me kërkesat e tregut të punës. Në përfundim të trjanimit mora një ofertë punësimi në ikubINFO, ku më është dhënë mundësia të marrë pjesë në projekte të mëdha me teknologji të ndryshme të cilat…

Lexo më shumë