Arsyet se përse zgjodha ikubINFO Academy ishin: eksperienca e instruktorëve që punojnë aty, literatura e përzgjedhur që mbulon çdo nevojë për t’u përgatitur për tregun e punës dhe ambjentet shumë të mira ku zhvillohen praktikat .Përveç njohurive shumë të vlefshme që fitova falë akademisë, pas përfundimit të kursit mu dha mundësia e ndjekjes së një intershipi pranë kompanisë ikubINFO dhe më pas punësimi pranë kësaj kompanie.  Aktualisht jam i punësuar si .Net developer pranë ikubINFO.