Zgjodha ikubINFO Academy për shkak të eksperiencës shumë vjeçare të saj në pregatitjen e profesionistëve në fushën e teknologjisë.IkubINFO Academy ishte për mua vendi i duhur për zhvillimin e mëtejshëm të njohurive që unë kisha në fushën e programimit. Nëpërmjet ndihmës së profesionistëve të kualifikuar mora njohuri të cilat ishin më afër tregut të punës. Pas përfundimit të trajnimit në ikubINFO Academy mu dha mundësia e një internshipi prane ikubINFO dhe aktualisht jam e punësuar ne rolin e .NET Software Developer.