Zgjodha akademinë ikubINFO, pasi kisha besimin që do ishte një trampolinë drejt punësimit. Do vlersoja fokusin tek praktika, të lidhur ngusht me kërkesat e tregut të punës. Në përfundim të trjanimit mora një ofertë punësimi në ikubINFO, ku më është dhënë mundësia të marrë pjesë në projekte të mëdha me teknologji të ndryshme të cilat më lejojnë të zhvillohem si programues. Akualisht punoj si software developer në SharePoint, e përfshirë në projekte të ndryshme të sektorit publik dhe privat.