“Rruga e suksesit ka përherë një fillim. Për mua, ky fillim ishte ikubINFO Academy, falë të cilit më është ofruar mundësia e një intershipi pranë kompanisë ikubINFO. Arsyeja pse zgjodha ikubINFO?  Eksperienca e kompanisë në industrinë  e software development e bën atë një vend perfekt për zhvillim profesional. Për më tepër, ambienti mikpritës dhe gatishmëria për të lehtësuar procesin e përvetësimit praktik të njohurive të marra, bën që kjo kompani të jetë zgjedhja e duhur jo vetëm nga pikëpamja profesionale, por edhe nga ajo humane.”

Slot Gacor Gampang Menang

Depo 25 Bonus 25