U bëra pjesë e ikubINFO Academy pasi është mundësia më e mirë për të fituar njohuritë e nevojshme e për të qënë pjesë e botës së software development. Gjatë akademisë arrita të përvetësoja shumë njohuri mbi Sharepoint dhe .Net të ndërthurura më së miri me praktikën , me një mbështetje të vazhdueshme nga mentorët tanë. Aktualisht pas suksesit në akademi, jam pjesë e stafit të ikubINFO në rolin e software developer .Net e SharePoint dhe pjesëmarrese në disa projekte.