Je një student i degës Informatike ose Teknologji Informacioni pranë Fakultetit të Shkencave të Natyrës?! Sapo ke përfunduar vitin e parë bachelor me mesatare mbi 8?!

ikubINFO të ofron një mundësi fantastike duke të mbështetur në rrugën e formimit tënd profesional, nëpërmjet bursave, trajnimeve falas, praktikës dhe mundësive të punësimit.
Apliko për tu bërë pjesë e këtij programi dhe njihu me nga afër me një prej kompanitë lider në vend në sektorin ICT.